inte bilen under milen!
 VARNING FÖR RULL    |    VARNING FÖR RULL     |    VARNING FÖR RULL    |    VARNING FÖR RULL
 VARNING FÖR NORDBUTIKER/EVOBIKE.SE    |   VARNING FÖR NORDBUTIKER/EVOBIKE.SE
÷PPET BREV med svar pa nordbutikers kritik fran www.evobike-kritik.se


nyheter
| om eldrift | hjälp med reparation | galleri | kontaktBildkšlla:

501000 Hoverboards återkallas i USA! 2016-07-07

6 juni 2016 rapporterades att 501 000 Hoverboards återkallats i USA pga brandrisk! Brandrisken g√§ller samtliga, √§ven alla de som s√§ljs i sverige som vi n√§mner ovan! Det √§r batteriet som kan √∂verhettas och då fatta eld! Speciellt riskabelt √§r det nu på sommaren!

USA motsvarighet till konsumentverket menar att 99 hoverboards har haft problem med batterierna vad de k√§nner till. Vi har tipsat svenska konsumentverket om detta men troligen kommer de inte g√∂ra något f√∂rrns det √§r f√∂r sent.

Du som har √∂ppet kan KANSKE l√§mna tillbaks den om du k√∂pt hos SIBA eller KJELL. √Ėvriga handlare kommer nog skratta åt dig och f√∂rs√∂ka √∂vertala dig om att den √§r s√§kert. S√§ljarna på Kjell påstår att deras √§r s√§ker f√∂r att den √§r CE m√§rkt. Det √§r den dock inte och CE symbolen √§r nog en av de mest fejkade symbolerna i v√§rldshistorien.

Lösning finns!
Elcykelbatterier har ofta en temperatur-sensor som st√§nger av batteriet om det blir f√∂r varmt (eller kallt). Vi har k√∂pt på oss några temperatursensorer som man kan installera i sin hoverboards vilket st√§nger av dem om de blir f√∂r varma. Svårare √§n så √§r det inte men detta tycker inte tillverkarna vart viktigt att installera. De vi har best√§llt √§r på 60, 65 och 70 grader som max och ska klara ca 1250W så de b√∂r fungera på alla Hoverboards i sverige. Vi kan s√§lja dem f√∂r ca 50 kr med frakt. Vi kan också hj√§lpa till med installation f√∂r ca 250 kr om du bor i stockholm.

KONTAKT OSS OM DU VILL BEST√ĄLLA TEMPERATURSENSOR TILL DIN HOVERBOARD (OBS! Begr√§nsad upplaga)

LńS MER: http://www.nyteknik.se/fordon/efter-brander-halv-miljon-hoverboard-aterkallas-6589849Vi har nyss byt nyhetssystem.
Alla gamla nyheter ligger i en gammal databas men dem hitta du hšr.
om Eldrift
Webbsidan skapades hösten 2012 och behandlar i huvudsak elscootrar, en ny fordonstyp som blev trafiklagligt hösten 2010. Eldrift jämför aktuella modeller och berättar hur man underhåller och förbättrar dem samt levererar nyheter inom området! LÄS MER

om Elscooters
Elscootern är en ett batteri-drivet tvåhjuligt fordon utan pedaler. Det är inget nytt fordon men efter oktober 2010 räknas denna som cykel tack vare Segways lobbyister! Du behöver inte ha körtkort, försäkring eller hjälm! LÄS MER

Banners

Liv Utan Bil (Blogg)