inte bilen under milen!
 VARNING FÖR RULL    |    VARNING FÖR RULL     |    VARNING FÖR RULL    |    VARNING FÖR RULL
 VARNING FÖR NORDBUTIKER/EVOBIKE.SE    |   VARNING FÖR NORDBUTIKER/EVOBIKE.SE
ÖPPET BREV med svar pa nordbutikers kritik fran www.evobike-kritik.se


nyheter
| om eldrift | hjälp med reparation | galleri | kontakt


Pumpa däck och fixa hjul på din elscooter VIDEO
2016-02-10

Vi har satt ihop en video om hur man pumpar däcken på din fulscooter från rull, nordbutiker, superbilligt, outl1 och very un amazing trade. Det är exakt 60 gånger svårare än det låter och tar ca 1 timme. Detta inkluderar INTE slangfria däck, vi gör en separat video om helvetet med dem.

Taggar:


Nyheten om starkare elcyklar till nyår: Det är en bluff!
2015-09-09

Till 2016 kommer nya reglementen som ska "tillåta" elcyklar med mer än 250W. Det låter ju himla bra. Men någonstans blev det så fel det bara kan bli i ett förslag och det som presenteras är inget annat än patetiskt. För den lagen finns nämligen redan!

Taggar:


eldrift testar Trikke
2015-08-22

Vi besökte hertz på södermalm för att pröva Trikke en timma. Kanske världens mest hypade elscooter efter segway. Kolla in våran video om Trikke!

Taggar: trikke ,


Metro tror att en rullande personvåg blir framtiden fordon!
2015-08-10

Metro har blivit mer och mer av löpsedels/clickbate site likt expressen, aftonblandet och nyheter24. Nyligen delade de en youtube video som "nyhet" som handlar om en "mikrofarkost som får plats i väskan och som (metro tror) kan bli framtidens fordon"!

Taggar: Gåhjuling , WalkCar , Gåassistent , Metro ,


Öppet svar på nordbutikers kritik av vår kritik
2015-07-12

Nordbutiker gillar inte att man kritiserar dem. Verkligen inte alls. Jag har blivit trakasserad i flera år av deras VD med falska stämningar och telefontrakasserier. De ljuger och säjer att alla kunder är nöjda och ingen av deras produkter är farliga eller defekta när bekräftelse på sanningen ramlar ner i min epost brevlåda titt som tätt. Visst är inget företag perfekt men nordbutiker säljer ju verkligen bara riktigt värdelösa produkter de importerat direkt från kina utan test eller kontroll och vägrar ta ansvar när det går sönder.

Taggar: Rull , Kritik ,


Varning för rull... från 2011
2015-07-12

Hittade en recension från 2011 från någon som köpt en dålig scooter på www.el-scooters.se. Gissa vart den länken går idag? Just det. Till rull. Oärliga företag byter namn ofta och rull har hetat många andra saker...

Taggar: Rull ,


Elscooters i sverige - Köp guide sommaren 2015
2015-07-12

Denna guide visar vart du kan köpa elscooters för vuxna i sverige. Vi tar inte med eldrivna mopeder eller ståhjulingar. Den tar med alla importörer vi känner till men det är få vi kan rekommendera. Faktiskt ingen men de tre sista nämnda TROR vi är reko. Scooter maffian; Rull/amazingtrade/outl1 ska du dock undvika till varje (lock)-pris.

Taggar: Rull , amazingtrade , outl1 , gyroway , engrosservice , gobyel , inokim , monty ,


Supersmart mini scooter från BMW gruppen
2015-07-12

Bilmärket Mini som ägs av BMW presenterade i höstas en elscooter med namnet Citysurfer som är bland de mest intressanta vi sett hittills. Dock är det tyvärr så att många av de stora bilmärkena visar upp coola prototyper på elscooters och elcyklar titt som tätt men chansen är ofta mindre än 5% att de någonsin kommer i produktion.

Taggar: Elscooter , BMW , Citysurfer , Mini ,


Norska T2 testar fem olika ståhjulingar
2015-07-12

De testar original segway samt fyra kinesiska kopior i olika prisklasser. De flesta säljs även i sverige. Speed Walker motsvarigheten är närmast Windrover och Freego, Esway liknar Gyroway. De övriga heter likadant i sverige.

Taggar: Ståhjuling , Segway , Ninebot ,


M3 INTE imponerade av rulls elscooter
2015-07-12

Prylguiden M3 prövade i höstas det halvtrendiga fordonet elscooter och de valde rulls värsting modell. Värsting mest för att den har så värst mycket fel. M3 tycker liksom vi att elscooters häftiga med de från rull är usla.

Taggar: Rull , M3 ,[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]


om Eldrift
Webbsidan skapades hösten 2012 och behandlar i huvudsak elscootrar, en ny fordonstyp som blev trafiklagligt hösten 2010. Eldrift jämför aktuella modeller och berättar hur man underhåller och förbättrar dem samt levererar nyheter inom området! LÄS MER

om Elscooters
Elscootern är en ett batteri-drivet tvåhjuligt fordon utan pedaler. Det är inget nytt fordon men efter oktober 2010 räknas denna som cykel tack vare Segways lobbyister! Du behöver inte ha körtkort, försäkring eller hjälm! LÄS MER

Banners

Liv Utan Bil (Blogg)