inte bilen under milen!
 VARNING FÖR RULL    |    VARNING FÖR RULL     |    VARNING FÖR RULL    |    VARNING FÖR RULL
 VARNING FÖR NORDBUTIKER/EVOBIKE.SE    |   VARNING FÖR NORDBUTIKER/EVOBIKE.SE
ÖPPET BREV med svar pa nordbutikers kritik fran www.evobike-kritik.se


nyheter
| om eldrift | hjälp med reparation | galleri | kontakt


Elscooters i sverige - Köp guide sommaren 2015

Denna guide visar vart du kan köpa elscooters för vuxna i sverige. Vi tar inte med eldrivna mopeder eller stÄhjulingar. Den tar med alla importörer vi kÀnner till men det Àr fÄ vi kan rekommendera. Faktiskt ingen men de tre sista nÀmnda TROR vi Àr reko. Scooter maffian; Rull/amazingtrade/outl1 ska du dock undvika till varje (lock)-pris.


Rull http://rull.se/

KÀnda för sina scooters som inte rullar mÄnga meter utan problem. Usel support, ihÄllig garanti och en massa lögner. Dock störst i branchen. Störst sortiment med vuxenmodeller pÄ 300-1600W. De har numera Àven en miniscooter vid namn GoBoard. Dessa Àr frÄn kina och sÀljs undernamn som GoBoard, SXT, Green08 m.m. Köp den direkt frÄn kina för runt 3000 sek istÀllet eller kolla in inokim (fd myway) eller egret.
amazingtrade (fd motorkul) http://www.amazingtrade.se/

okÀndare försÀljare av kina scootern men av samma lÄga kvalité. 800-1500W för 4000-5500 med klistermÀrken Volt och Vision.
outl1 http://outl1.se/sport-fritid/eldrivna-sparkcyklar

Stor konkurent till rull, hÀr Àr priserna lÀgre men service (om möjligt) Ànnu sÀmre. RÀkna med strul och lÄng vÀntetid pÄ reservdelar. FrÄn barnmodeller pÄ 120-250W samt vuxen modeller pÄ 800-1300W för 5000-7500.
gyroway http://www.gyroway.se/

Började importera segway kopior för nÄgra Är och sedan sÀljer numera Àven en 1000W elscooter för 8000.
engrosservice https://www.engrosservice.se/

Norskt företag verksamt i sverige som har nÄgra barnmodeller samt 3 för vuxna pÄ 300-1000W för 3300 till 8000 sek. 300W modellen har jag inte sett i sverige förut men den Àr troligen lika kass som de dyrare som Àven sÀljs av outl1 och rull m.fl.
gobyel http://www.gobyel.se/

Har en ungdoms-variant av sina elmopeder som gÄr i 20 km/h. För tillfÀllet utgÄngen men vi undersöker detta.
inokim http://inokim.se/

Startade sommaren 2015 och importerar inokim (fd myway) frÄn kina i smÄ kvantiteter för ca 10000 styck. Har Àven batteri-servicen envolt.
monty http://www.monty.se/

Syns knappt pÄ nÀtet men jag brukar rekommendera dem. De har en 3 hjulig elscooter som visserligen mer Àr som en hjÀlpscooter/lagerscooter men Àven funkar för transport som heter DPIE. Den finns med bÄde bly och lithium batteri för 15000-24000 samt med tillbehör som sadel och slÀpvagn. Tillverkas i spaninen och bra support via epost frÄn deras svenska importör.


Det finns ocksÄ en hel del hobby importörer som sÀljer pÄ blocket som t.ex Lucendi i Äre, Hus Hem i Lidköping, fritidsgrossisten i hÀrnösand men Àven blocket domineras av rull, amazingtrade och outl1.

Vi hittade Àven nÄgra modeller hos nimaab, svetrend, cykelkedjan, billebro, eumoppenomc men de importerar inte dessa sjÀlva utan Àr ÄterförsÀljare Ät redan tidigare nÀmnda mÀrken, givetvis med pÄlagd marginal.


Taggar: Rull, amazingtrade, outl1, gyroway, engrosservice, gobyel, inokim, monty

Länkar:
http://rull.se/
http://www.amazingtrade.se/
http://outl1.se/sport-fritid/eldrivna-sparkcyklar
http://www.gyroway.se/
https://www.engrosservice.se/
http://www.gobyel.se/
http://inokim.se/
http://www.monty.se/

om Eldrift
Webbsidan skapades hösten 2012 och behandlar i huvudsak elscootrar, en ny fordonstyp som blev trafiklagligt hösten 2010. Eldrift jämför aktuella modeller och berättar hur man underhåller och förbättrar dem samt levererar nyheter inom området! LÄS MER

om Elscooters
Elscootern är en ett batteri-drivet tvåhjuligt fordon utan pedaler. Det är inget nytt fordon men efter oktober 2010 räknas denna som cykel tack vare Segways lobbyister! Du behöver inte ha körtkort, försäkring eller hjälm! LÄS MER

Banners

Liv Utan Bil (Blogg)