inte bilen under milen!
 VARNING FÖR RULL    |    VARNING FÖR RULL     |    VARNING FÖR RULL    |    VARNING FÖR RULL
 VARNING FÖR NORDBUTIKER/EVOBIKE.SE    |   VARNING FÖR NORDBUTIKER/EVOBIKE.SE
ÖPPET BREV med svar pa nordbutikers kritik fran www.evobike-kritik.se


nyheter
| om eldrift | hjälp med reparation | galleri | kontakt


M3 INTE imponerade av rulls elscooter

Prylguiden M3 prövade i höstas det halvtrendiga fordonet elscooter och de valde rulls vÀrsting modell. VÀrsting mest för att den har sÄ vÀrst mycket fel. M3 tycker liksom vi att elscooters hÀftiga med de frÄn rull Àr usla.

Prylguiden M3 prövade i höstas det halvtrendiga fordonet elscooter och de valde rulls vÀrsting modell. VÀrsting mest för att den har sÄ vÀrst mycket fel. M3 tycker liksom vi att elscooters hÀftiga med de frÄn rull Àr usla.

De beskriver rulls elscooter som skranglig konstruktion, olaglig, avsaknad av kvalitetskÀnslan, dyr, ojÀmnhet fjÀdring m.m. Trots att de endast prövar den ett fÄtal gÄnger hinner de stöta pÄ en rejÀl defekt. Att det Àr nÀstintill omöjligt att fylla pÄ lyft i dÀcken:

"Behöver du fylla pÄ luft i dÀcken stÀlls du inför en utmaning. Det medföljer en förlÀngningsadapter i klen plast för ÀndamÄlet och utan den Àr du hopplöst tvungen att montera bort dÀcket med bromsskivor och drev för att med fortsatt svÄrighet lyckas fÄ i luft pÄ nÀrmaste bensinmack. Riktigt dÄligt!"

"Men nackdelarna övervÀger pÄ just denna modell och prislappen pÄ knappa 7 000 kronor kÀnns omotiverat högt med tanke pÄ att de kostar runt 2 000 kronor vid bestÀllning frÄn fabrik i Kina [Red anm. med container frakt blir det bara nÄgra 100 lappar per scooter]."

Taggar: Rull, M3

Länkar:
http://m3.idg.se/2.1022/1.560139/el-scooter-1300w-48v--fordon-utan-fin

om Eldrift
Webbsidan skapades hösten 2012 och behandlar i huvudsak elscootrar, en ny fordonstyp som blev trafiklagligt hösten 2010. Eldrift jämför aktuella modeller och berättar hur man underhåller och förbättrar dem samt levererar nyheter inom området! LÄS MER

om Elscooters
Elscootern är en ett batteri-drivet tvåhjuligt fordon utan pedaler. Det är inget nytt fordon men efter oktober 2010 räknas denna som cykel tack vare Segways lobbyister! Du behöver inte ha körtkort, försäkring eller hjälm! LÄS MER

Banners

Liv Utan Bil (Blogg)