inte bilen under milen!
 VARNING FÖR RULL    |    VARNING FÖR RULL     |    VARNING FÖR RULL    |    VARNING FÖR RULL
 VARNING FÖR NORDBUTIKER/EVOBIKE.SE    |   VARNING FÖR NORDBUTIKER/EVOBIKE.SE
ÖPPET BREV med svar pa nordbutikers kritik fran www.evobike-kritik.se


nyheter
| om eldrift | hjälp med reparation | galleri | kontakt


Eldrift flyttar till .EU!

Eldrift har nu blivit sÄ populÀr att den byter namn, sprÄk och flyttar till EU!

Eldrift startades hösten 2012 och lanserades januari 2013 som en reaktion pÄ det höga nöjesvÀrden men dÄliga kvalité med hongkong elscootern som i Sverige sÄldes av Rull och Mibike. Mikita har lagt ner och rull tar inte in nÄgra nya modeller men eldrift snokar reda pÄ allt av intresse och sommaren 2013 började vi fÄr rejÀlt med respons via epost och besökare, bÄde konsumenter som frÄga om tips och rekommendationer samt företag som hörde av sig.

Vi ska inte vara snÄla och unna Sverige vÀrldens ena webbplats utan flyttar nu till .EU. Dels beror det pÄ att .NU adresser har fyrdubblats i pris .EU och Àr vÀldigt attraktiva. Dessutom Àr de flesta lÀnder som sÀljer elscooters europeiska (nÄgra i usa, kina och australien).

Har sjÀlva bestÀllt min första elscooter utanför sverige idag och priset Àr ca 30% billigare inkl internationell frakt och garantin dubbel sÄ lÄng och ÄterförsÀljarna verkar mer erfarna och seriösa.

Namnet förkortas till eDrift.eu dÄ "e" Àr den vanliga förkortningen för elektrisk utan för Sverige. Vi tror dock Drift Àr internationellt och betyder enligt definition "driving movement" och "Navigation".

Eldrift har Àven nÄtt högt pÄ Alexa, en site som mÀter webbsidors popularitet. De tre största importörerna av elscooters Àr
rull.se (800'000)
motorkul.se (2'500'000)
mibike.se (10'000'000)

och eldrift har en status pÄ 4'600'000 (nu 3'300'000!) trots att den bara funnits 6 mÄnader, behandlar ett extremt litet Àmne, inte har nÄgra inkommande lÀnkar och inte gjort nÄgon reklam!

Taggar:

Länkar:

om Eldrift
Webbsidan skapades hösten 2012 och behandlar i huvudsak elscootrar, en ny fordonstyp som blev trafiklagligt hösten 2010. Eldrift jämför aktuella modeller och berättar hur man underhåller och förbättrar dem samt levererar nyheter inom området! LÄS MER

om Elscooters
Elscootern är en ett batteri-drivet tvåhjuligt fordon utan pedaler. Det är inget nytt fordon men efter oktober 2010 räknas denna som cykel tack vare Segways lobbyister! Du behöver inte ha körtkort, försäkring eller hjälm! LÄS MER

Banners

Liv Utan Bil (Blogg)